C & C Kappers Stylisten met passie voor natuurlijke kapsels

C & C Kappers staat bekend als de groenste kapsalon van Deventer. Wij werken met verschillende plantaardige haarkleuringen. Onze voorkeur gaat uit naar een plantaardige haarkleuring, omdat je hier mooie kleurresultaten mee kan bereiken en je haar toch sterk en gezond blijft. De haarstylisten van onze salon in Deventer geven u graag advies. Ook als u geen voorkeur heeft voor een plantaardige haarkleuring kunnen wij u uitstekend helpen. Highlight, balayage babylights, alles is mogelijk bij ons. Voor meer informatie kunt u altijd langs komen in onze salon of bellen naar 0570 - 61 59 59.

Maak een afspraak

Henna haarkleuring

Henna wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis die groeit in een heet en droog klimaat. De loten en bladeren van deze hennastruik worden gedroogd en tot poeder gemalen. Het is een zuiver natuurproduct dat wordt gebruikt voor haarkleuringen. Henna zal het haar niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar. Henna zorgt ervoor dat het haar sterker, glanzender, minder pluizig en dikker wordt. Veel mensen denken dat henna alleen in rode kleuren beschikbaar is, maar wij hebben maar liefst twintig verschillende kleuren. Doordat wij bij C & C Kappers al jaren ervaring hebben met henna kunnen wij voor elke haarkleur de geschikte henna maken. 

Wilt u alleen het verzorgende van de henna ervaren maar geen kleurverandering dan is dit ook mogelijk, u kunt dan kiezen voor een kleurloze henna.

Elumen haarkleuring

Elumen is een intensieve haarkleuring die zonder oxidatie en zonder peroxide werkt. Met elumen creëert u onberispelijke glans en het vult de poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur. Voor mensen met een PPD-(kleur)-allergie is elumen uitermate geschikt. Elumen is geheel PPD-vrij.

Alcina haarkleuring

Alcina color emulsion is vrij van enige oxidatie en peroxide. Alcina gebruiken wij veel in combinatie met henna voor de mensen die meer dan 35% aan grijze haren hebben. Door deze combinatie heeft u tot wel 75% meer grijsdekking en houdbaarheid op de kleur.

Hair extensions / weave / microring

Een mooie volle bos met haar. Wie wil dat nou niet? Hier bij C & C Kappers is dat gemakkelijk te realiseren met een hair weave of microring extensions . Maar wat is een hair weave nou precies? Een hair weave is een haarstuk waarin haar is vastgeweven aan een koord. Er worden microringen aan het eigen gemaakt en met speciaal draad wordt de hairweave hier aan vast genaaid. Met een hair weave kun je vele kanten op. Vele vrouwen hebben de wens om een mooi lang haar te hebben. Dat is heel goed mogelijk. Tevens is het mogelijk om dun haar meer volume te geven. Combineren kan natuurlijk ook. 

En wat zijn microring extensions? Microring extensions zijn losse plukjes haar die door middel van microringen aan het eigen haar worden bevestigd.

De mogelijkheden zijn net als bij een hair weave eindeloos. De voordelen van losse microring extentions ten opzichte van een hair weave is dat mocht je het haar regelmatig opsteken dan is dit makkelijker te realiseren met de losse microring extensions. 


De juiste kleur: Of je nou een egale kleur, high-lights of een balayage hebt. Er is altijd wel een kleur die matcht met je eigen haar. Ook als je een tintje lichter of donkerder wil kunnen wij dat realiseren. Om de extensions perfect te laten matchen kunnen we zowel jouw haar als de extensions kleuren om een nog natuurlijker resultaat te krijgen,


Levensduur: Het haar van een hair weave gaat normaal gesproken zo'n 9 tot 12 maanden mee. Daarna moeten er nieuwe wefts worden aangeschaft. Tussentijds groeit je eigen haar door en daarom moet de hair weave elke 5 á 6 weken uitgehaald worden en opnieuw worden ingezet.

De losse mircoring extensions gaan normaal gesproken zo'n 7 tot 10 maanden mee. Daarna moeten er nieuwe extensions worden aangeschaft. Tussentijds groeit je eigen haar door en daarom moeten de microring extensions elke 5 á 6 weken uitgehaald worden en opnieuw worden ingezet, 


Tijdens een intake gesprek overleggen we wat de wensen/mogelijkheden zijn en welke kleur het beste overeen komt met jouw haar. Dit haar wordt speciaal voor jou besteld. Binnen 2 werkdagen hebben wij het haar binnen en kan de afspraak om het haar in te zetten gemaakt worden. 


Geïnteresseerd? Loop gerust binnen om te kijken welke mogelijkheden er zijn.


L’ANZA Healing Haircare

Wij werken bij C & C Kappers met L’ANZA. L’ANZA is het enige merk dat daadwerkelijke healing haircare biedt. Alle producten hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit op. L’anza gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar en is volledig vrij van sulfaten en siliconen. Terwijl veel haarverzorgingsproducten claimen dat zij het haar verzorgen, is L’ANZA het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Ook is L’ANZA een van de weinige kappersmerken die een gezonde en duurzame aarde ondersteunt.

Recyclebaar materiaal
L’ANZA gebruikt gerecyclede materialen en spoort consumenten aan om lege flacons te recyclen:


  • Alle flacons en dozen zijn gemaakt van materialen die ‘post-consumer recycled’ (PCR) zijn, ofwel materialen die eerder door consumenten zijn gebruikt en vervolgens zijn gerecycled.
  • De verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen.
  • De verpakking en flacons zijn recyclebaar.

‘Schone lucht’-formules

L’ANZA producten bevatten geen ozon-belastende ingrediënten en voldoen aan alle milieuregels. L’ANZA helpt onze regenwouden te behouden door botanische extracten en andere ingrediënten af te nemen van landen waar het gebruik wordt gecontroleerd en die strategieën hanteren voor duurzame bronnen.

Geen dierproeven

L’ANZA is trots op de vermelding op de Caring Company-lijst van PETA, vanwege de dierproefvrije formules en producten.

Glutenvrij

Bijna alle L’ANZA Healing Haircare producten bevatten geen tarwe-ingrediënten en zijn dus glutenvrij. Opmerking: tarweproteïnen kunnen aanwezig zijn in L’ANZA Healing Color en tarwekiemolie in de Nourishing Conditioner en Mint Revitalizer.

Parabeen ‘veilig’

In de meeste cosmetica worden parabenen gebruikt als conserveringsmiddelen. L’ANZA Healing Haircare gebruikt alleen parabenen die FDA goedgekeurd zijn voor voedingsmiddelen.

Ingrediënten

L’ANZA Healing Haircare gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch, gecertificeerd organisch en in het wild groeiend zijn. Organische planten groeien op het land zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, petrochemische meststoffen of andere chemische giftige stoffen.

Gecertificeerd organisch

Gecertificeerde organische planten groeien op land waar geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt in de laatste zeven jaar. Deze gewassen zijn door de overheid gecertificeerd als ‘organisch’.

In het wild groeiend

Deze planten groeien in het wild, zoals in het Amazone regenwoud, tropische eilanden van Polynesië, bergen van China en India. Ze zijn niet gekweekt op een boerderij, en zijn niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, petrochemische meststoffen of andere chemische giftige middelen. Omdat deze bronnen ‘wild’ zijn, is er geen overheidsregeling om ze te certificeren net als gecertificeerde plantaardige ingrediënten.

Hoogste kwaliteit

De ingrediënten zijn grondig getest om te verzekeren dat ze de hoogste kwaliteit hebben en veilig zijn voor consumenten. Zij zijn goedgekeurd door overheidsinstellingen en wetenschappelijke instellingen, zoals de Food & Drug Administration (FDA), Cosmetic Toiletry & Fragrance Association (CTFA) en Cosmetic Ingredient Review (CIR).

Geen carcinogenen

L’ANZA bevat geen carcinogenen of andere ingrediënten die schadelijk zouden kunnen zijn voor de menselijke gezondheid.

Bent u benieuwd geworden naar de verzorgingsproducten van L'ANZA en wilt u weten wat voor verzorgingsproduct voor u geschikt is? Kom dan langs bij C & C Kappers in Deventer zodat onze kapsters u onder het genot van een kopje koffie of thee een passend advies kunnen geven.